Orice aparat de aer conditionat care functioneaza si pe modul incalzire are incorporata o pompa de caldura.

Pompa de caldura functioneaza pe principiul transferului energiei temice din mediul exterior in cel interior intr-un mod cat mai eficient, economic si totodata protejand mediul prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon.

O functie importanta de care ar trebui sa tineti cont in momentul in care va alegeti un echipament de aer conditionat este tehnologia inverter. Aceasta noua tehnologie monitorizeaza si ajusteaza incontinuu capacitatea de racire si incalzire penru mentinerea temperaturii in incapere.

Daikin a reusit sa combine eficienta unei pompe de caldura cu tehnologia inverter asigurand nivelul de confort, mentinand temperatura in incapere prin ajustarea capacitatii de racire si incalzire, scazand in acelasi timp consumul de energie cu 30% comparativ cu un sistem clasic pornit/oprit. Pe langa consumul scazut de energie si eficienta globala mare in conditii normale de iarna, pompele de caldura Daikin au un nivel de zgomot redus pana la 22dBA.

Eficienta pompei de caldura este masurata in functie de raportul dintre caldura obtinuta si consumul de energie, raport numit Coeficient de Performanta COP. O valoarea a raportului mai mare reprezinta o eficienta mai buna din punct de vedere energetic. Daca o pompa de caldura atinge un coeficient de performanata de 3, insemna ca acesta produce cu 1 KW putere electrica, 3 KW putere termica.

Daikin, dupa mai bine de 50 de ani de experienta in tehnologia pompelor de caldura, a reusit sa atinga un COP de 5. Principiul este simplu: in loc sa arda combustibil, pompele de caldura daikin doar transfera caldura, extrag caldura din exterior si  transfera in interior chiar si in perioadele foarte reci cu temperaturi de pana la -15°C.

Pentru dumneavoastra, am reusit sa cuprindem o gama variata de produse daikin, cu specificatii si imagini a echipamentelor, pe site-ul www.daikin-shop.ro.

Stim cat de dificil este uneori sa va decideti asupra unui design, atunci cand aveti acces doar la poze. De aceea am hotarat sa va punem la dispozitie prezentari interactive 3D a celor mai populare echipamente.

Pe site-ul www.daikin-shop.ro aveti posibilitatea sa testati functionalitatea aparatelor si sa comandati on-line, oricand. Datorita partenerilor nostrii din toata tara, echipamentele ajung in posesia dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil. Contactati-ne oricand pentru mai multe detalii.

toate drepturile rezervate SC Bueno Tech® SRL 2018 | www.service-aerconditionat.ro